La nostra història va néixer fa més de 65 anys, a causa de la necessitat d’un grup de productors de raïm de Benissanet. I aquesta necessitat és la que va fer que s’agrupessin i iniciessin l’activitat del Celler Cooperatiu Sant Jaume.

Tot i que des de fa bastants anys les plantacions de vinya del poble de Benissanet, s’han anat substituint per la fruita dolça, hi ha unes 50 hectàrees de vinyes plantades sobre peu franc i regades per les aigües del riu Ebre de la varietat Macabeu en raïm blanc, i de les varietats Carinyena i Garnatxa, juntament amb una petita producció de Cabernet Sauvignon i Syrah en raïm negre.

Finalment, 65 anys després de la seva creació, el Celler Cooperatiu Sant Jaume encara manté l’essència i la personalitat del primer dia. I a més ho acompanya amb els coneixements i la innovació del present, amb el màxim de respecte amb el entorn i el medi ambient. Això li permet com a resultat, elaborar vins de molta bona qualitat com el Ènnis i el Llims, vi de licor i begudes aromatitzades. Sense oblidar la col·laboració del nostre celler en l’elaboració del vi blanc La Pocavergonya.

La nostra història es continua escrivint. Volem fer del nostre celler cooperatiu no només un símbol de productes d’alta qualitat, sinó també un exemple a la nostra comunitat.